Restauranten in Flic en Flac

Eten & Drinken
// 17/04/2016

In Flic en Flac heeft allerlei soorten restauranten. Indiaas, Chinees, Creools, Italiaans.. Je vind er van alles! Ben je op vakantie en let je op je budget? Geen probleem! In Flic en Flac zijn er genoeg restauranten die goed betaalbaar zijn.
We hebben een lijst van gemaakt van de beste restauranten in Flic en Flac. Onze persoonlijke aanbevelingen: Zub Express en Rib & Reef.

Restauranten in Flic en Flac

Domaine Anna

Verstopt tussen de suikervelden vind je Domaine Anna. De inrichting is zoals je nooit eerder hebt gezien. Het licht, de tafels op het water.. de hele ambiance is magisch. Het is een groot restaurant, er kunnen per avond meer dan 100 mensen eten. Het zeevoedsel van Domaine Anna is bekend, met name de kreeft. Domaine Anna ligt een beetje buiten Flic en Flac, je komt er het makkelijkst per auto of taxi.

Zub Express

Chinees en Indiaas eten, 100% halal en ze zeggen dat ze de beste curries en briyani van Flic en Flac hebben. Bij Zub heb je veel keuze voor een goede prijs. Je kan alles kiezen want werkelijk alles smaakt goed! Zub Express bevind zich aan de boulevard aan het einde van het openbare strand, vlakbij waar de hotels zich bevinden.

Rib & Reef

Tevens aan de boulevard van Flic en Flac zit restaurant Rib & Reef. Hier kan je de lekkerste steak en zeevoedsel van Flic en Flac bestellen! De prijs is erg betaalbaar. We raden je aan om in ieder geval Rib & Reef te proberen als je in Flic en Flac bent.

Ah Youn

Eén van de bekendste Chineze keukens in Flic en Flac is Ah Youn. Ah Youn ligt vrij centraal aan de boulevard van Flic en Flac. Een goede ligging, goede prijzen en lekker Chinees eten.. Zorg dat je in de weekenden reserveert, want het zit vol!

Sawasdee Thai

Ben je wel eens in Thailand geweest en verliefd geworden op het Thaise eten? Dan heb je geluk hier in Flic en Flac! Om het kleine restaurantje ‘Sawasdee Thai’ te vinden dat door een Thaise familie wordt gerund moet je de hoofdstraat volgen die door Flic en Flac loopt. Komend vanaf de Spar richting het pompstation zit het restaurant aan je rechterhand, vlakbij de apotheek. De kok en eigenaar zijn Thais, het eten dus ook. Het restaurant ziet er niet erg fancy uit, maar het eten is lekker en de prijs is goed!

Chez Pepe

Pizza en pasta! Dat is waar het om gaat bij Chez Pepe. Wil je even geen curry, maar een pizza? Bij Chez Pepe heb je genoeg keuze voor een redelijke prijs. Je vind Chez Pepe ook in het midden van de boulevard, vlakbij Ah Youn.

Twin’s garden

Nog een restaurant dat zich ook bevind aan de boulevard is Twin’s Garden. Dit restaurant is bekend vanwege het buffet en Mauritiaanse Sega dans op vrijdagavond.

Locatie

[geo_mashup_map]

Categories
Eten & Drinken