Quatre Bornes markt

Cultuur
// 31/03/2016

De markt in Quatre Bornes is een ervaring op zich en een mooie kans om te zien hoe de lokale bevolking spullen verhandelen. Voor jou een mooie kans om souvenirs te kopen voor een mooie prijs, als je afdingt! De Quatre Bornes markt is een leuke attractie in Mauritius waarvoor je niks hoeft te betalen behalve als je wat koopt. Drie goede redenen om even een bezoek te brengen aan de markt tijdens je verblijf in Mauritius.

De markt

Je zult zien dat de markt in Quatre Bornes voornamelijk een lokale markt is en je zult er dus maar een handjevol toeristen tegenkomen, en dat is nu juist wat het ook weer speciaal maakt! Mauritianen komen hier om van alles te kopen. Je vindt er kleding, zoals traditionele Indische kledij, sportkleding en ondergoed.. Je zult er echt van alles vinden! Keukengerij, zonnebrillen, kleden, make-up en souvenirs. De markt is groot.. Wanneer je denkt dat je aan het einde bent kom je erachter dat er nog meer stalletjes zijn!

Waar is de Quatre Bornes markt en wanneer is het?

De Quatre Bornes markt is er elke donderdag en zondag in de morgen en in de middag. Je vindt de markt in de stad Quatre Bornes, recht tegenover het busstation. Je kan er ook met auto komen, alleen moet je dan ook een parkeerplek vinden wat even zoeken zal zijn. De bus is daarom makkelijker omdat het ook recht tegenover het busstation zit. De kosten om er te komen zullen daardoor ook lager zijn.

Locatie

[geo_mashup_map]

Categories
Cultuur, Dorpen, Feature