Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /mnt/web018/d2/87/56795587/htdocs/mauritiusmemories/wp-includes/post-template.php on line 284

Over Ons

Mauritius is prachtig. Er zijn zoveel mooie plekken, maar veel zul je alleen kunnen ontdekken als je weet hoe er te komen en Mauritius is juist mooi als je het zelf kunt ontdekken. Wij weten hoe leuk het is om er op uit te gaan en rond te touren en we willen jou triggeren om hetzelfde te doen.

Wij hebben al wat rondgereisd en vaak zagen we zulke mooie accommodaties die alles tot in de puntjes hadden uitgewerkt. We zijn momenteel de gegevens van alle speciale plekjes te verzamelen en ze te delen op Mauritius Memories zodat je ze hier kunt boeken. We zoeken ook naar beste budget opties. Op deze manier denken we dat we je van alle informatie voorzien die je nodig hebt om een lekkere, coole and relaxte vakantie te hebben!

Wij zijn Jeroen en Malou. Ons eerste bezoek aan Mauritius was in 2011. We verbleven 5 maanden op het prachtige eiland terwijl wij daar stage liepen. Nadat we in de daaropvolgende jaren naar Thailand, Indonesië, Cuba, Mexico en Guatemala reisden keerden we in 2015 weer terug op Mauritius omdat we het misten en we het wilden herontdekken.

Jeroen Plooij

Ik wil elke hoek van Mauritius zien. Het grootste geluk haal ik uit een prachtig uitzicht na een vermoeiende hike. Ik hou er ook van om aan websites te werken en om een mooie fotoblog te designen. 1 + 1 = 2.

Ik hoop dat je onze blog leuk vind en dat het je helpt om een goede tijd op Mauritius te hebben!

malou

Malou Elkink

Ik ben gepassioneerd in schrijven, fotografie en het ontdekken van de wereld, met Mauritius als een speciaal plekje in mijn hart!

Ik heb zoveel speciale herinneringen van Mauritius en hopelijk lukt het jou ook met hulp van deze website om je eigen speciale herinneringen van Mauritius te maken!

Meer over ons en onze reizen lees je op Spin the Globe.

We hebben de meest mooie stranden gezien in Thailand en Mexico and prachtige vulkanen beklommen in Guatemala en Indonesië, maar Mauritius heeft iets speciaals. Mauritius heeft zoveel schitterende en verschillende dingen op een heel klein stukje aarde. Alle wegen zijn mooi over over te rijden en de mensen zijn vriendelijk. Nog belangrijker, er is nog zoveel dat niet ontdekt is door het massa tourisme.. Soms krijg je het gevoel dat je de eerste bent die een waterval hebt gevonden.
Waarom schrijven wij dan over deze watervallen? ..Wij denken dat Mauritius nooit in de handen van het massa tourisme zal vallen. Mauritius is voor de Mauritius, voor jou en voor mij. Veel mensen vinden het niet makkelijk om goede informatie over wat Mauritius te bieden heeft te vinden. Wij vinden daarom dat Mauritius en jij een goede onafhankelijke  informatieblog met veel foto’s verdienen die de schoonheid van Mauritius laat zien.

Onze missie is ambitieus maar simpel. We willen dat Mauritius Memories de nummer 1 blog wat betreft informatie en tips wordt over Mauritius met meer dan 150 verhalen. We zijn er nog niet, volg ons daarom!

50

Al aardig onderweg